• Markt
  • Rookie
GSM intercom voor noodhulp gate opener access controller en service helpen calling dc12v vermogen
zoom_in

GSM intercom voor noodhulp gate opener access controller en service helpen calling dc12v vermogen

€ 128.00 182.82

Productcijfer
check Op Voorraad

GSM Intercom-GSM Appartement
Power input : DC12v vermogen
binnen boord ondersteuning de oplaadbare Lion batterij (3.7 V) voor uitschakelen alarmtotaal 100 Huis volume en elke familie kan vooraf twee Nummer voor interphone talkingals bezoeker komende, gewoon op de huisnummer en #, dan zal beginnen dial de ingestelde aantalvoor deze bestelling unit,maximale ondersteuning Huis gebruiker is 100 Huis en elk huis en preset twee telefoonnummers voor bezoeker calling3 G versie voor deze bestelling unit. wij zullen de verschillende 3 G versie volgens de verzendadres.
dubbele relaisuitgang
dubbele Alarm ingang poort
over GSM intercom voor Appartement interphone talking met bezoeker -
wanneer een bezoeker arriveert, ze push de belknop en de unit genereert een hoge kwaliteit audio oproep om tot 2 nummers kondigen hun aanwezigheid. moet de persoon nemen de oproep wens om entry, ze gewoon push de knop op hun telefoon handset om de on board relais.
kunt 40 telefoonnummers call de systeem voor gratis activeren op-board relais activeren gates of deuren
niet alleen is dit systeem aanbieden twee manier toespraak, Caller ID toegangscontrole kunt bekend nummers om call de unit. wanneer de oproep arriveert, het is onmiddellijk dropped en als het nummer bekend, de poorten of deur is vrijgegeven.
ideaal voor behulp mobiele telefoons plaats van key series'-fobs' in dat tot 40 gebruikers kan bedienen de poorten in deze manier.
eenvoudige te installeren, setup en bedienen
zelfs tijdens praten, kan op de knop op de mobiele telefoon toetsenbord om release de gate opener voor bezoeker.binnenkant recharageable batterij voor werken en alarm wanneer power off en de batterij zou charaged automatisch wanneer normale voeding werken weer. ook als de batterij volume laag is, zal het ook sturen de alarm.beschrijving : GSM intercom Type : GSM-APARTMENT
ideaal voor prive huis toegang controllerverschijnen om thuis wanneer je niet & nooit miss leveringen.. gemak en veiligheid! vandalismebestendige GSM Intercoms voor flats, appartementen of kantoren. zware GSM Deur Entry en Intercoms .bezoeker audio (voice) belknop Remote zonne-energie emergency telefoongesprek punt behulp GSM.innovatie Water proof lock ontwerpwijzerplaten out wanneer een gebruiker persen de belknop.zal ring tot 2 telefoonnummers in volgorde, mobiles of vaste telefoons.vandalismebestendige ontwerp, tough rvs call punt, met flexibele polycarbonaat zonnepaneel die zal niet barsten of breken.

Merknaam:
HUOBEI
antwoordmodus:
Handen- gratis
Installatie:
wandmontage
vermogen:
DC12V
waterdicht:
Ja
Aritkeltype:
entree machine
Modelnummer:
GSM-APARTMENT
samrt thuis interface:
Ja
materiaal:
ABS
Communicatie-interface:
Wireless
toegangscontrole:
wachtwoord
het zonenummer:
2
Working band:
GSM(2G)-850/900/1800/1900MHz
Output:
Double relay output
Input:
Double alarm output
Maximum house user support:
100
Color:
Silver

Producten in categorie..