• Markt
  • Rookie
Baby Volwassen Bedplassen Enuresis Alarm Urine Blauw Bedplassen Sensor Met Klem Nuttig Baby Tool Gereedschap
zoom_in

Baby Volwassen Bedplassen Enuresis Alarm Urine Blauw Bedplassen Sensor Met Klem Nuttig Baby Tool Gereedschap

€ 10.00 11.87

Productcijfer
check Op Voorraad

beschrijving deze 3-in-1 alarmsysteem is een efficiënte en goedkope behandeling voor nachtelijke enuresis, dwz bedplassen, zonder gebruik medicatie. ontworpen met geavanceerde functies, deze plaswekker combineert Muziek, trillingen of Multi-LED Light helpen zelfs de diepste slaper wakker. de apparaat bestaat uit een alarm unit bevestigd een sensor via kabelverbinding. het kan gebruikt baby bedplassen en volwassen bedplassen kenmerken : Microcomputer controle met intelligent ontwerp, Multi-alarm modi voor u selecteren gemakkelijk, inclusief muziek, trillingen en multi-LED light hoge gevoeligheid en nauwkeurigheid laag stroomverbruik batterij-indicator gemakkelijk te gebruiken, eenknopsbediening opzetten de Sensor met een klem, gemak gebruikers aangedreven door 2x AAA batterijen.(niet Inbegrepen, pakket niet batterijen) bedrijfstemperatuur : -30 °C ~ 60°C luchtvochtigheid : 5%-95% Alarm unit size : 8 cm x 5 cm x 2.3 cm (ongeveer) de Lengte van Sensor : 122 cm (ongeveer) hoe plaswekker werkt :
bedplassen alarmen zijn essentieel in de behandeling van bedplassen. Studies geven een 60-80% langdurig genezingspercentage wanneer correct gebruikt. voor een kind dat bedplassen, zodra de blaas vol is, plaats van wakker om naar de badkamer of " holding het " als de niet-bedplassen kind doet, de blaas releases alle urine in de bed. lijkt deze kinderen zenuwstelsel niet reageren op de volledige blaas. In de kind met bedplassen, de hersenen te leren wat de juiste reactie om een volledige blaas is. dit is waar de plaswekker is nuttig.
een bedplassen (enuresis) alarm is een apparaat dat zendt een auditieve en tactiele sensation in reactie nattigheid. de alarm is bevestigd het kind ondergoed of pyjama in de gebied dat een zou verwachten de eerste druppel urine worden opgevallen. wanneer de kind wets, de alarm maakt een loud noise om alert de kind en zijn/haar ouders dat bevochtiging plaatsvindt. In theorie de kind hoort of voelt dit en leert om uit bed en lege hun urine in de wc. geleidelijk, over enkele maanden, de kind leert reageren het gevoel van een volledige blaas door gaat de badkamer voordat het alarm afgaat.
dit is een type behavioral conditioning. het verschilt van willekeurig instelling een wekker af te gaan op een bepaalde tijd of door de ouders wakker de kind als ze up. de beste type van conditioning is in reactie het kind volledige blaas en plassen, die zal variëren in tijd van nacht om nacht.

Aritkeltype:
Wet Reminder
Merknaam:
qianquhui
Modelnummer:
18901
Age Range:
0-1 M,18m,24M
Hoeveelheid:
1 set
Color:
Blue
Power:
2x AAA batteries(not included)

Producten in categorie..