• Markt
  • Rookie
OCUBE DOOGEE BL5000 Cover Metalen Verf PC Beschermende Cover Case Voor DOOGEE BL5000 Capa Funda
zoom_in

OCUBE DOOGEE BL5000 Cover Metalen Verf PC Beschermende Cover Case Voor DOOGEE BL5000 Capa Funda

€ 4.00 4.38

Productcijfer
check Op Voorraad


  beschrijving1. Beknopte. is het gewoon vormige en draaide om een pure en comfortabele indruk op iedereen.
2. Functionele. de hard case kan uw telefoon goed en maken een grote verschil op beschermen uw DOOGEE BL5000 van kras, shock, slip enzovoort.
3. Handig. alle knoppen en poorten zijn toegankelijk.
4. Draagbare. het is onnodige voor u om het uit zodra uw DOOGEE BL5000 zet het op omdat het heel dunne en licht.
5. Duurzaam. met goede prestaties en hoge kwaliteit, kan het werk lang.
6. kosteneffectieve. een zeer geschikt prijs is ingesteld voor de case. het is een betaalbare product.
7. Modieuze. vanwege de kunstzinnige ontwerp, zoals de metalen verf, en hoge kwaliteit PC materiaal, de case is zeer stijlvol en populair.
algemenemateriaal PCgebruikervoor Iedereen Picturesverzending1.China Post Gewone Kleine Packet Plus Kan alleen worden getraceerd in China en geen gedetailleerde tracking informatie in uw land.2.EMS, DHL, UPS, TNT of Luchtpost voor verzendmethode zijn voorzien.3. gratis verzending : gratis verzending selecteren landen & verschillende verzending manier. controleer de en Verpakking lijst voor details.4. levertijd : EMS, UPS, DHL, Fedex en TNT : 3-7days. In zeldzame gevallen de strenge maat afstanden zal de levertijd een beetje langer, patient.5.We niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, vertragingen of andere problemen die de verantwoordelijkheid van de lijndienst.6.invoerrechten of vergoedingen zijn de kopers verantwoordelijkheid.7.controleer uw ADRES zorgvuldig wanneer verwerking bestelling.8.gerust Contact met ons vragen, bieden wij u bevredigend antwoord.invoerrechten en Belastingen1.meest producten zijn onderworpen aan de betaling van invoerrechten (bijv. in de Vs) of andere rechten, en andere kosten inclusief btw (BTW) andere belastingen. als deze zijn toepasselijk, ze worden geheven en bepaald wanneer de verzending is verwerkt door de toepassing douane agentschap in uw land. controleer uw land import beleid te begrijpen en vergewissen de toepasbaarheid van en uw aansprakelijkheid voor dergelijke rechten of belastingen voor de producten u aankoop.2.alle toepasselijke rechten en belastingen, eventuele zijn niet inbegrepen in de aankoop prijs van uw bestelling of transactie. als ze brengen en zijn geheven, dan zijn ze uw (en niet onze of de product fabrikant of leverancier) zool en exclusieve verantwoordelijkheid, en wordt betaald door u direct naar uw overheid of het koeriersbedrijf, wanneer de producten geleverd.

Ontwerp:
Geometrische
Retail Package:
Ja
grootte:
doogee bl5000 capa
Eigenschappen:
doogee bl5000 funda
Functie:
Anti-knock,Dirt-resistant
Merknaam:
ocube
Type:
Voorzien Case
Compatibel merk:
DOOGEE BL5000

Producten in categorie..