• Markt
  • Rookie
Hot Koop Kinderen Loopstoeltje Multifunctionele Speelgoed Plaat Grote Chassis Vouwen Gemakkelijk Anti-rollover Veiligheid Scooter Loopstoeltje
zoom_in

Hot Koop Kinderen Loopstoeltje Multifunctionele Speelgoed Plaat Grote Chassis Vouwen Gemakkelijk Anti-rollover Veiligheid Scooter Loopstoeltje

€ 104.00 129.63

Productcijfer
check Op Voorraad

Product details < kan de batterij niet vervoerd door Air, gelieve apart kopen > -57.40/piece verzending :
wanneer je een order, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. we de items binnen 7 dagen uw betaling is voltooid.
We niet uarantee levertijd op alle internationale zendingen vanwege verschillen in de tijden in landen, die invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. let kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaarskosten, rechten, en belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op tijd van levering. we niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
de verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers verantwoordelijk voor douanerechten.
Returns :
We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
wij betalen u als u de items binnen 15 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden. als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling. koper moet proberen om een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies.
de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.garantie & Onderhoud :
wij bieden de 1-month gratis vervanging. kopers kan voor een vervanging binnen 15 dagen uw ontvangst van de product. de koper dient het product in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending.
We bieden ook 12-month gratis onderhoud (behalve voor de schade veroorzaakt door menselijke factoren). de koper dient het product in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending. als een onderdeel nodig worden vervangen, de koper moet ook betalen voor de kosten van de onderdelen te vervangen.
voordat u de items, bevestig het retouradres en de logistieke methode met ons. nadat je de items aan de logistieke bedrijf, stuur ons de tracking-nummer. zodra we ontvangen de items, wij repareren of wisselen ze ASAP.
Feedback :
uw tevredenheid en positieve feedback is ons erg belangrijk. laat positieve feedback en 5 sterren als u tevreden met onze artikelen en diensten.
als u problemen met onze artikelen of diensten, neem gerust contact ons voordat u negatieve feedback.

Type:
Baby Walker
3C:
Certificaat nummer
Patronen:
Solid
Load Bearing:
15kg
Framemateriaal:
Plastic
Type:
other
Age Range:
7-18 months
Certificering:
3C
Is Foldable:
Ja
Modelnummer:
SL
Materiaal:
Polyester
Numbers of Wheels:
Five Wheels
Applicable age:
6-18 months
Size:
66cmx56cmx57cm

Producten in categorie..